Campingpladser for hele familien

20 oktober 2019 admin

Går turen ud på de danske landeveje med campingvognen spændt bag på bilen – eller måske i auto camperen – kan du og familien med fordel lægge vejen forbi en af Danmarks mest veludrustede campingpladser. I det smukke og naturskønne Vestjylland finder du Camping og Familiepark West, som er blandt de mest alsidige campingpladser i Danmark.

Når du camperer med familien på Camping og Familiepark West i sæsonen, er der garanti for underholdning fra morgen til aften. Denne kan for eksempel foregå på den lækre natur legeplads, hvor ungerne møder udfordring og spænding gennem leg under åben himmel – eller hvad med et slag minigolf eller beach volley på en af de dertil indrettede baner?

De mindste kan more sig i parkens vandland, mens de større kan boltre sig med badning og fiskeri – eller måske sejlads i kano, robåd eller på vandcykel – i søen. Og når aftenen falder på, kan I selv tilberede familiens aftens måltid på den fælles grillplads.

Kan jeg bruge Camping og Familiepark West uden campingvogn eller auto camper?

Selv hvis du ikke er i besiddelse af hverken campingvogn eller auto camper, kan du sagtens bo på Camping og Familiepark West. Der er masser af pladser til rådighed til teltfolket – og er familien mere til fast beboelse, kan der også tilbydes pladser i en af de mange udlejnings hytter eller ferie boliger, som er knyttet til Camping og Familiepark West.

Bor du i en af disse boliger, har du fuld adgang til pladsens faciliteter samt til deltagelse i de mange aktiviteter, som pryder Camping og Familiepark Wests kalender i højsæsonen. Hverken du eller dine børn kommer til at kede jer, når i vælger at tilbringe ferien – eller dele heraf – på Camping og Familiepark West. Du kan læse mere om Camping og Familiepark West på https://www.campingfamiliepark.dk/ 

 

Flere Nyheder

13 januar 2024

Lande i Asien