Er din afgang aflyst? Tag på en afbudsrejse!

25 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Så er I endelig mødt op i lufthavnen.

I har styr på papirerne, passet er fundet frem, taskerne er pakkede, og I glæder jer egentlig bare til at skulle på den ferie, som I har planlagt i lang tid og set frem til endnu længere.

Men så sker det, der bare ikke måtte ske, men som desværre kan forekomme: Jeres planlagte flyafgang er af den ene eller anden grund blevet aflyst.

Det sætter en dæmper på den ellers gode stemning, og I forhører jer, hvornår der kommer en afgang til samme destination eller bare i nærheden, så I selv kan finde resten af vejen selv.

Desværre er heldet ikke med jer, og selvom jeres rejse var forsikret, så ser det ud til, at I må tage hjem, forny jeres ferie til et andet tidspunkt og ellers finde på noget andet at lave.

Men så kommer den ene af jer i tanke om noget, der blev læst om på rejsetilbud.dk: Afbudsrejser!

Afbudsrejsen bliver det gode alternativ

For I er så opsat på at skulle på ferie nu, hvor ferien er planlagt, taskerne er pakkede, og I allerede befinder jer i lufthavnen.

Så I begynder at kigge efter feriedestinationer til områder, der passer til det, som I har pakket efter, og siden der jo er tale om afbudsrejser, så kan I godt flotte jer lidt, som I ellers ikke er til.

Og så er der gevinst med en afbudsrejse, så I alligevel kan komme på ferie. Humøret vender tilbage, og I tager afsted.

Og det ender faktisk med at blive sådan en god ferie, at det formentlig var bedre end den, som I havde planlagt i god tid.

Dette er bestemt noget, som I vil prøve igen, og I anbefaler det til jeres venner og familie, for I plejer ellers ikke at være den slags spontane mennesker med ferie, men nu kan I varmt anbefale det.

Flere Nyheder

13 januar 2024

Lande i Asien