Få erstatning, hvis dit AirFrance fly var forsinket

08 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

AirFrance er en garanti for en god flyvetur til blandt andet Frankrig, men også mange af de områder, som Frankrig tidligere var kolonimagt over. Det er derfor en behagelig måde at rejse på, men selv for dem kan det selvfølgelig ske, at deres fly bliver forsinkede. Det er både ærgerligt og irriterende og kan gøre det svært for dig at nå et andet fly, hvis du ikke flyver med Airfrance hele vejen. 

Hvis du er interesseret i, om du kan få en Airfrance forsinkelser erstatning, kan du tjekke beregneren hos flypenge.dk. Det er et firma, der lever af at hjælpe folk som dig med at at få penge tilbage, hvis deres fly er forsinkede eller aflyste. I følge EU reglerne har du nemlig i mange tilfælde krav på erstatning, hvis dit fly er forsinket eller aflyst. 

Det er gratis for dig at bede flypenge.dk om hjælp. Hvis du får erstatningen, skal du dog betale en procentdel af den til dem. Får du ingen erstatning, skal du ikke betale nogen penge. Det er altså gratis for dig at spørge dem. Tager de sagen, er der dog en stor sandsynlighed for, at du får erstatning. 

image

Hvor kan jeg rejse hen med Airfrance? 

AirFrance har fly fra både København, Billund og Aalborg til Paris. Der kan du selvfølgelig stå af og nyde den smukke og udsøgte by. Du har dog også gode muligheder for at flyve videre ud i verden. Det kan for eksempel være til Montreal i Canada, Cancun i Mexico eller Bangkok i Thailand. 

AirFrance er måske ikke det billigste selskab, men det er bedre end nogle af lavprisselskaberne. Du får mere benplads, og du får bedre mad ombord. Bare det, at du får mad, er jo i mange tilfælde en stor fordel i forhold til lavprisselskaberne. Det er derfor bestemt værd for dig at overveje at flyve med dem. 

Flere Nyheder

13 januar 2024

Lande i Asien