Sænk tempoet for hele familien ved at holde ferie i feriebolig i Danmark

11 oktober 2019 admin

Når I skal på ferie, særligt hvis I tager til udlandet, kan I hurtigt få travlt med en masse forskellige gøremål. For I skal jo både nå at se alle seværdighederne, spise på de gode restauranter, hygge med hinanden om aftenen og mange andre aktiviteter, som I savner at have tid til i hverdagen. 

Men det kan være svært for dig at komme ned i gear, når der hele tiden er en hel masse, du skal. Derfor kan det være en god ide for jer, at I et år prøver at holde en ferie, hvor der i højere grad er fokus på, at I ikke skal så meget. Det kan I for eksempel gøre ved at holde ferie her i Danmark, hvor I nok har set en del af seværdighederne i forvejen. 

En god ide for jer er derfor, at I lejer en feriebolig i Jylland. Det kan for eksempel være et sted som Røndegaard. Der har de nogle store ferieboliger med plads til hele familien, der er ikke langt til naturen og stranden. Det giver nogle rigtig gode rammer for at kunne komme helt ned i gear. Læs mere her

Det er ikke fordi, det ikke både er hyggeligt og underholdende for jer at smutte ud og se på forskellige seværdighederne, når I er på ferie. Der findes da også rigtig mange af dem i området omkring Røndegaard. Det er for eksempel være Djurs Sommerland og Fregatten Jylland, der begge ligger bare 20-30 minutter væk i bil. 

Når I holder ferie, er det dog også en god mulighed for jer for at connecte med det nære, det I ofte kommer til at overse i hverdagen. Det kan for eksempel være noget så banalt som at stoppe op og nyde synet af en sommerfugl, der sidder i en blomst. Det har I netop tid til på en stille og rolig ferie på Røndegaard. 

Flere Nyheder

13 januar 2024

Lande i Asien